logo
Повернутись

Нова акція з нагоди офіційного відкриття центру обслуговування абонентів "Домонет"

З нагоди офіційного відкриття, центру обслуговування абонентів “Домонет”, кожен охочий має можливість взяти участь в АКЦІЇ.

Завітайте до нового відділення, поповніть рахунок в терміналі самообслуговування без комісії на 12 місяців та отримайте В ПОДАРУНОК ТРИ МІСЯЦІ БЕЗКОШТОВНОГО ДОСТУПУ ДО МЕРЕЖІ ІНТЕРНЕТ!

Центр Обслуговування Абонентів ДОМОНЕТ відкритий щодня з 09:00 до 21:00 за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 48А.

Тут можливо подати заявку на підключення квартири чи приватного будинку, поповнити рахунок, змінити тарифний пакет, отримати інформацію про тарифні плани, дізнатись про всі Акції, здати обладнання в ремонт та/або замінити на нове.
 

Правила участі в Акції:

  • Скористатись пропозицією може будь-який Абонент мережі #Домонет на один акаунт тільки 1 раз у період проведення Акції з 23 квітня до 30 червня 2019 року.
  • Передоплата для участі в Акції повинна бути не менша ніж повна вартість 12-ти місяців, згідно з діючим тарифним планом на весь передоплачуємий період. Передоплата має бути проведена однією транзакцією.
  • Бонус нараховується еквівалентний вартості трьох місяців згідно з діючим тарифним планом, що встановлений у абонента. Виключення: у разі дії акційного пакету, за основу береться тарифний план, який буде встановлено у абонента на момент закінчення дії акційного тарифу.
  • Бонус нараховується тільки на оплату, що здійснена у терміналі самообслуговування за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького 48А в день оплати та після пред'явлення чеку співробітнику центру обслуговування абонентів.
arrowUp